ON MY WAY

Jag är i Lund på väg till första dagen på H2Bs Acceleratorprogram. Det är ett program där jag kommer att få hjälp att utveckla mitt företag inom health-tech. Inom en snar framtid vill kunna erbjuda så många fler personer hjälp för stress, ångest och depression än vad jag har möjlighet att göra idag. Men också kunna hjälpa till innan det går så långt. Jag vill kunna hjälpa när livet är lite tufft för någon och hon eller han behöver någon att hålla i handen och hjälp att hitta en väg framåt. ⠀⠀
Det är mycket som bubblar inom mig just nu! Jag är stolt över att vara ett av åtta företag som blivit antagen, pirrig över att allt kommer att hållas på engelska, nyfiken på allt jag kommer att lära mig och oerhört tacksam över all den stöttning som jag har runt omkring mig för att kunna göra detta möjligt.