Kontakt med Samtala - Sofia Allberg

Kontakt med Samtala

Du är alltid välkommen att kontakta Samtala – Sofia Allberg. Min samtalsmottagning ligger centralt på Trädgårdsgatan 12 i Kalmar. Oavsett om du inte är helt övertygad att gå i terapi så hör av dig. Hos mig pratar du i en trygg miljö och vi ser tillsammans till att hitta din väg till ett bättre mående. Du kan ringa mig, skicka sms eller maila för att komma i kontakt med mig. Du behöver inte ha remiss från någon vårdcentral för att komma till mig. Jag har inte samarbete med Kalmar läns landsting utan är ett privat företag frikopplat från landstingets journalsystem.

Om du av olika anledningar inte önskar att få terapi på mottagningen hittar vi andra lösningar såsom videosamtal eller terapi via internet.

Om jag inte har möjlighet att svara när du ringer går det bra att prata in ett meddelande på min telefonsvarare eller sms:a och be om att bli uppringd.

Kom ihåg att uppge det nummer du vill bli uppringd på och ett eventuellt förslag på tid som passar dig. Givetvis kan du även nå mig via mail.

Avbokning på grund av förhinder eller sjukdom ska göras via e-post sofia.allberg@samtala.info senast 24 timmar innan avtalad tid. Vid senare avbokning eller uteblivet besök debiteras full kostnad.

Kontakt

E-post: sofia.allberg@samtala.info
Trädgårdsgatan 12, Kalmar. Telefon: 0705 95 75 85
Öppettider: måndag-torsdag kl 10.00-19.00, fredag 10.00-14.00.