Sofia Allberg

Om mig, Sofia Allberg

Jag heter Sofia Allberg och jag har arbetat med samtal sedan 2009. Att få jobba med samtal, dela med mig av min kompetens och därmed kunna hjälpa en annan människa att må bättre är en verklig ynnest.
Mitt mål i ett samtal med dig är att skapa förståelse för ditt sammanhang och genom beprövade metoder hjälpa dig att utveckla dig till just det mål du vill nå.

År 2009 tog jag examen från Socionomprogrammet med inriktning mot etik och livsåskådning, Ersta-Sköndal Högskola. Redan innan jag började på Socionomprogrammet år 2005 var jag fast besluten att det var samtal jag ville jobba med. Den övertygelsen höll i sig! Två år efter min examen började jag grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning (steg-1) och tog examen från den år 2012. En otroligt givande utbildning där jag fick möjligheten att lära mig från flera av sveriges främsta inom sitt område – Marie Söderberg, Bengt Westling, Henrik Kok, Ata Ghaderi och Göran Larsson för att nämna några.

Jag har dessutom flerårig erfarenhet av att arbeta som chef inom både privat och offentlig verksamhet. De erfarenheter jag har fått i mitt chefsjobb ger mig viktig kunskap och förståelse för både arbetsgivarens och arbetstagarens situation i ett allt snabbare, mer komplext och mer kravfyllt arbetsliv.

Varmt välkommen att kontakta Samtala – Sofia Allberg